Як озолотити свою красу?


Складно відшукати дівчину, яка не любить срібні прикраси та вироби з срібла, а також золота і платини. 


Так, золото ніколи не окислиться, що не потьмяніє, не покриється патиною, і тому здається, що воно – уособлення вічної молодості. Не даремно золото сторіччя за сторіччям приваблює людей, які женуться за вічною молодістю і красою. 





Про омолоджуючі та цілющі властивості золота знали ще в давнину. Сама Клеопатра на ніч одягала на обличчя маску з чистого золота і тим самим підтримувала красу і молодість своєї шкіри. А на Сході з недугами шкіри справлялися за допомогою прикладення пластин і масок з порошку цього чудодійного металу. У китайських імператриць золота фольга заміняла десерти ... 


Сьогодні вчені вже довели здатність іонів золота продовжувати молодість. Це відбувається завдяки тому, що поліпшується мікроциркуляція лімфи і крові, знищуються бактерії, виводяться токсини, поліпшується поставка поживних речовин і кисню в клітини. 


Таким чином, на клітинному рівні процес ділення клітин значно прискорює свої обороти, і відбувається зупинка старіння шкіри, запускається процес її оновлення. «Золоті» молекули знищують вільні радикали, стимулюють вироблення еластину і колагену, які відповідають за пружність. 



«Першовідкривачами» сучасної маски з чистого золота вищої проби стали японські СПА-салони, які використовували рідкий розчин на основі золота або тонку золоту фольгу. Процедура тривала 80-90 хвилин і її ефекту вистачало майже на місяць. 



І тому салони краси також пропонують вашій увазі безліч екзотичних процедур, серед яких присутній ще один спосіб «озолотитися». Насичення шкіри золотом відбувається завдяки масажу із застосуванням масла, у складі якого одним з основних компонентів є частинки цього дорогоцінного металу. Його молекули впливають на зовнішній вигляд вашої шкіри і внутрішні процеси організму, насичуючи його енергією, підвищуючи імунітет і зміцнюючи стінки судин. Після масажу із золотом ваша шкіра стає значно більш пружною, еластичною і зволоженою. 



Ця істинно королівська процедура проводиться при запалених свічках, розслаблюючій музиці. Масло погладжує і легкими рухами втирається в шкіру, — його не можна забивати, тому масаж здається дуже легким для тіла. Уже після першого сеансу ваша шкіра буде ніби сяяти зсередини, і ви відчуєте явні зміни на краще. 



Також, нещодавно в Україні з'явилися маски із золотими керамідами, що дозволяють добитися таких ефектів в домашніх умовах. Біо-золото в них являє собою речовину, що нагадує гель. 




Єдине протипоказання до використання цієї царської процедури є індивідуальна непереносимість золота.